Izzy Meusen, woonachtig in het zuiden des lands, heeft al heel wat ervaring opgedaan achter de knoppen.

In 1995 kocht hij zijn eerste plaatjes en had toen al het gevoel dat dit wel eens een business kon zijn waar hij zich thuis in kon gaan voelen. En dit bleek geen vreemde gedachte te zijn, want al in 1998 deed hij mee aaneen dj contest bij ID&T en werd hij geselecteerd en uitgenodigd om te draaien op een van de grootste jeugd evenementen van het land, de megafestatie inUtrecht.

Na dit optreden volgde meerdere grote evenementen waarvoor hij uitgenodigdwerd, waarna hij in 2005 merkte dat de aanvragen van boekingen bleef stijgen, dus besloot de draai werkzaamheden als fulltime baan op te pakken.

In de jaren daarna heeft Dj Izzy werkelijk alle uithoeken van het land gezien, enook ver daarbuiten.Van Maastricht tot Leeuwarden en van Enschede tot Middelburg, maar ook veel Europese badplaatsen, als Marmaris, Lloret de Mar, Argeles sur Mer,Rimini en vele anderen heeft Izzy onveilig gemaakt.

Veel van de kroegen, clubs en discotheken waar hij heeft gedraaid staanvermeld onder het kopje referenties.Zijn draaistijl is zeer allround te noemen. “Feel good” en “Feestje bouwen” zijn steekwoorden die uitstekend bij ‘m passen.

Of dit nu een klein kroeg, bruiloftof buitenevenement betreft, hij zorgt altijd voor een Big party! Naast de werkzaamheden als deejay zit Izzy voornamelijk in de muziek studio om zijn eigen tracks te produceren.

En daar waar hij achter de draaitafelsheel allround bezig is, komen d’r uit zijn studiospeakers vooral dance/trancegerichte beats. Zo produceert hij zijn eigen tracks, maar ook in opdracht vananderen.

Onder het kopje links vind je alle informatie hierover.

Zo is er een van track van Izzy gedraaid in de wereldberoemde radioshow “A state of trance” van Armin van Buuren.Dit geluidsfragment is te vinden op de Souncloud pagina.

Heb je nog een vraag die op je lippen brandt, wil je informatie inwinnen hoe Dj Izzy te boeken is of heb je een track voor hem die hij absoluut moet draaien,vul het contactformulier in en hij zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.